Hediye sevgiyi arttırır aradaki bagı güçlendirir. "Kur'an Hediye Edin"
Kur'an-ı Kerim Hediye Edin Kur'an Bağışı Hizmet Vakfı Güvencesiyle
"Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir!”

Nasıl Bağış Yaparım?

Kur'ân-ı Kerim hediye etmek isteyen site ziyaretçisi öncelikle site başlığında bulunan "Kur'an-ı Kerim Hediye Edin" düğmesine basarak giriş yapar.

Sonra açılan sayfada mevcut ürünler arasından bir ürünün detaylarını görmek için "Görüntüle" düğmesine basar.

Sonra açılan sayfada "Sepete Ekle" düğmesi ile beğenerek sepete ekler. Buraya kadar işlem yalnızca bir adet ürün kaydı yapar.

Çok adetli hediye yapabilmeniz için ekranın sağ üst köşesinde bulunan Hediye sepeti'ne tıklayıp adet kısmına istediğiniz sayıyı yazarak "Güncelle" düğmesine tıklamanız gerekmektedir.

Son olarak "Bağışı tamamla" butonu ile ödeme ekranını açmalısınız. İstenen bilgileri ödeme ekranında eksiksiz ve doğru olarak girdikten sonra Bağış onayla düğmesi ile İşlemi sonlandırınız.

Bu işlemleri daha kısa yolla ana sayfadaki Mushaf resimlerinin altında bulunan Sepete Ekle ile doğrudan bağış detayları sayfasına giriniz. Bağışınızı tamamlayınız.

Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Hizmet Vakfı Bilişim Ekibi.