Hediye sevgiyi arttırır aradaki bagı güçlendirir. "Kur'an Hediye Edin"
Kur'an-ı Kerim Hediye Edin Kur'an Bağışı Hizmet Vakfı Güvencesiyle
"Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir!”

Hakkımızda

Bu sitede gayemiz Kur’an-ı Kerim almak isteyip imkanı olmayan kardeşlerimizle okuyanın sevabına iştirak için Kur’an-ı Kerim hediye etmek isteyen kardeşlerimizi buluşturmaktır.

Hizmet vakfı olarak Kur’an-ı Kerim hizmetinde geçen 43 yıllık süreç içerisinde bu konuda bize gelen bir çok talepleri gayretlerle karşılamaya çalıştık bu sitemizle kolay ve hızlı şekilde hayır niyeti olan kardeşlerimizin hayrına yardımcı olmaktır amacımız.

Değerli ziyaretçimiz, Kur’an-ı Kerim Hediye Sitemizin en birinci gayesi, hayırseverlerimizin imkanı olmayanlara Kur’an-ı Kerim hediye edebilmelerini temin etmektir. Kur'an-ı Kerimin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında ve tüm dünyaya yaymada hizmet edebilmiş olmaktır.

1973 yılında Kur’an-ı Kerim’in neşri amacıyla kurulan Hizmet Vakfı, Hediye Kur’an-ı Kerim sitesini hayata geçirerek bu konuda hissedilen bir eksikliği gidermeyi hedeflemektedir. Hizmet Vakfı’na göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi iletiyor ve sizleri sürekli yeniliklerle dolu hizmetlere davet ediyoruz…

Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Hizmet Vakfı Bilişim Ekibi.