Hakkımızda

Bu sitede gayemiz kur’an-ı kerim almak isteyip imkanı olmayan kardeşlerimizle okuyanın sevabına iştirak için kur’an-ı Kererim hediye etmek isteyen kardeşlerimizi buluşturmaktır.

Hizmet vakfı olarak Kur’an-ı Kerim hizmetinde geçen 43 yıllık süreç içersinde bu konuda bize gelen bir çok talepleri gayretlerle karşılamaya çalıştık bu sitemizle kolay ve hızlı şekilde hayır niyeti olan kardeşlerimizin hayrına yardımcı olmaktır amacımız.

Değerli ziyaretçimiz,Kur’an-ı Kerim Hediye Sitemizin en birinci gayesi, Kur’an-ı Kerim almak isteyenleri ve Kur’an-ı kerim hediye etmek isteyenleri bir araya getirip Kur’an-ı kerimi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıp tüm dünyaya yaymaktır.
1973 yılında Kur’an-ı Kerim’in neşri amacıyla kurulan Hizmet Vakfı, Hediye Kur’an-ı Kerimsitesini hayata geçirerek bu konuda hissedilen bir eksikliği gidermeyi hedeflemektedir. Hizmet Vakfı’na göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi iletiyor ve sizleri sürekli yeniliklerle dolu hizmetlere devet ediyoruz…